Frits Jørgensens have, fhv. Faaborg Sygehus

På den gamle sygehusgrund i Faaborg bistår Rendbæk Consulting Freja Ejendomme i at udvikle et nyt boligkvarter. Det nye boligområde henvender sig til folk i alle aldre og er helt ideelt til bofællesskaber – både seniorbofællesskaber og bofællesskaber på tværs af aldersgrupper. 

Nedrivning af flere ikke brugbare bygninger på sygehusgrunden åbner mulighed for at opføre nye boliger i en variation af 1 og 2-plans rækkehuse samt lejligheder med altaner. Der vil være mulighed for at bygge op til 6.400 etagemeter boliger, placeret foran den smukke hovedbygning, tegnet af arkitekt Frits Jørgensen, som forbliver en markør for området og hele bydelen.

Det nye boligkvarter vil bestå af mange forskellige boligformer – både alment og private – og vil være præget af en stor diversitet. Boligerne vil være mellem 60 – 130 kvm. og vil blive udlagt til ældreboliger, familieboliger, single/studieboliger samt mindre bofællesskaber.

Området vil have fokus på udendørsaktiviteter, ved at der oprettes f.eks. petanquebane, træningsfaciliteter, opholdsområder, grillfaciliteter og legepladser.

I samarbejde med kommunen udarbejder vi en ny byggeretsgivende lokalplan for området, som kan realisere Praksis Arkitekters masterplan. Lokalplanen forventes vedtaget i 2018.

Rendbæk Consulting bistår med den kommercielle udvikling, udarbejdelse af lokalplan samt salg af ejendommen.

Freja Ejendomme og Rendbæk Consulting udbyder storparceller, hvor der er mulighed for at bygge et større antal tæt/lav- eller etageboliger i meget attraktive omgivelser. 

Kontakt Mark Rendbæk på tlf. 20 62 82 60 for mere information.

Billeder: Freja Ejendomme

Projektoplysninger

Adresse: Faaborg Sygehus, 5600 Faaborg

Arkitekt: Praksis Arkitekter

Bygherre: Freja Ejendomme

Udvikler: Rendbæk Consulting