Nyt boligområde ved det tidligere Antvorskov Højskole

I et parkområde til det tidligere Antvorskov Højskole opførte vi et nyt boligområde. Ejendommen er placeret tæt på Slagelse midtby i den sydlige ende, ikke langt fra Sønder Ringgade og vest-motorvejen. Tæt på ejendommen ligger der fritidstilbud, daginstitutioner og skoler.

Grunden på Liselundvej ligger i et grønt, kuperet terræn med den smukke højskole som nærmeste nabo. Den enestående natur og den eksisterende arkitektur danner et smukt bagtæppe for de nye boliger i Slagelse, der bliver bygget med respekt for stedets historie og karakter.

Lokalplan nr. 1086 har udlagt ejendommen til boliger med en bebyggelsesprocent på 40 %. Samlede set er ejendommen på ca. 20.000 kvm, hvor det giver mulighed at opføre ca. 8.000 etagemeter fordelt på 55 – 73 boliger.

Boligerne er organiseret i klynger, og kan opføres som rækkehuse eller lejligheder. Projektet kan sættes i gang hurtigt og kan bygges i flere etaper, efterhånden som boligerne bliver solgt.

Rendbæk Consultings opgave i denne forbindelse var at analysere markedspotentialet i ejendommen, udarbejde ejendommens kommercielle udviklingsplan samt søge investorer. Rendbæk Consulting fik ejendommen solgt 10. juni 2016.

Kontakt Mark Rendbæk på tlf. 20 62 82 60 for mere information.

Projektoplysninger

Adresse: Liselundsvej 10, 4200 Slagelse

Areal: 20.000 km2

Antal boliger: 55-73 boliger

Sælger: Freja ejendomme

Investor: Denis Granell

Udvikler: Rendbæk Consulting